Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Maxq Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Navomodel jucarie Navicraft 26cc
2000 lei
Brand
Navicraft Unlimited
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca v-ati hotarat sa lasati uscatul si automodelele termice sau electrice pentru senzatii tari pe apa, va recomand sa o faceti doar pentru barcile puternice, cu motoare de 26 centimetri cubi, pe benzina.

Acestea pot ajunge pana la viteze de 65 km/h, avand o constructie simpla, cu lungimi de peste 1 metru si greutate de pana la 7 kg, barcile radiocomandate pot oferi aceleasi satisfactii pe care modelistii le au atunci cand sunt la comanda unui automodel puternic. Coca, de cele mai julte ori o replica a celebrelor Deep-V sau Catamaran, poate fi fabricata din fibra de sticla si poate gazdui motoare puternice de 26cc, impreuna cu accesoriile si componentele electronice necesare functionarii.

Intregul ansamblu de propulsie ofera o putere si o manevrabilitate estrema pe orice fel de lac, chiar si atunci cand exista valuri destul de mari. O caracteristica esentiala a unor astfel de modele de dimensiuni mari este stabilitatea. Chiar daca sunt impresionante prin dimensiune si putere, astfel de modele au preturi moderate si sunt usor de intretinut. Trebuie sa stiti insa ca astfel de barci nu sunt jucarii!

Kitul in varianta Ready To Run contine:
- barca impreuna cu mecanica si motorul de 26 cc
- sistem de transmisie cu doua canale, Futaba
- suport
- scule necesare operarii modelului

Specificatii:

Dimensiuni: 1150mm (L) x 470mm (W) x 300mm (H)

Motor: 26 cc

Greutate: 7,8kg

Material coca: Fibreglass Composite

Tip coca: Catamaran.
Din Gura in Gura